Hitro iskanje

EK verige za motorje in ATV

EK verige za motorje in ATV

Podjetje

EK logo
Ustanovljeno leta 1941, kot glavni izdelovalec verig. Podjetje Enuma Chain je locirano v Kagi na Japonskem, v industrijskem področju blizu Komatsu-ja na Japonski zahodni obali. Dolgo je bilo poznano kot tehnični innovator in leta 1974 je Enuma svetu predstavila prvo verigo tesnjeno z obročkom (O-ring chain). Oblika, ki je dramatično podaljšala življensko dobo verige z oviranjem izgube maziva. To odkritje je kmalu postalo standard v industriji motornih koles in je vodilo do današnjih visoko kvalitetnih EK Quadra-X Ring verig, ki podaljšujejo obstojnost verige s tem ko zmanjšujejo trenje.
EK factory
EKVendar so verige za motorna kolesa samo del zgodbe. Enuma verige lahko najdemo širom sveta v raznih možnostih uporabe kot npr. pri opremi za kmetijstvo, prevoznih sistemih, prodajnih avtomatih, avtomobilizmu in v različnih industrijskih okoljih. Med glavnimi kupci Enume so Kawasaki (OEM dobavitelj verig za motorna kolesa), Kubota (oprema za gradbeništvo), Iseki (traktorji), Matsushita Electric in Mitsubishi.
Pri Enuma verige so obsedeni s kvaliteto. Leta 1997 je podjetje prejelo ISO 9001 kvalitativno-upravljalski standard. Ta certifikat potrjuje visoke standarde našega sistema zagotavljanja kvalitete in poudarja našo garancijo varnosti in natančnosti v vsakem izdelanem produktu, ki ga prodajamo.
Raziskave in razvoj so pri Enumi vedno temeljile na tehnološkem preboju in razvoju originalnih idej. Naš izum zatesnjene verige z O-ring tesnilom je temeljil na v preteklih letih zbrani tehnologiji, pojasnjujoč neizprosno zavezo, da nas inovacije neprestano ženejo naprej pri delu.

IZJAVA POSLANSTVA - MOTO
Naša organizacija si bo neprestano prizadevala za nove načine razmišljanja za vzdrževanje vedno proaktivne pozicije na prodajnem trgu, načrtovanje razvoja našega podjetja v skladu z novodobnimi spremembami. Nenehno si bomo prizadevali za doseganje kompletnega zaupanja v kvaliteto in dodano vrednost kreativnosti izdelkov, ki prispevajo k boljšemu svetu.Tehnologija


NERAZTEZNA TEHNOLOGIJA - ZERO STRETCH TECHNOLOGY

EK ZST
EK Verige Neraztezna tehnologija (ZST) izloči merljivo razteznost verige v prvih 1000 km uporabe. ZST odpravi sitnosti z nenehnim prilagajanjem verige po prvi nastavitvi – v obdobju ko se ponavadi pojavi razteg verige. Neraztezna tehnologija je standardna pri vseh ZZZ, RXO in RXO/GP serijah verig.

EK ZST
NOVI QUADRA-X OBROČ

EK X-Obroč veriga ponuja prednosti, ki jih ne boste našli pri nobeni drugi znamki.
Quadra-X Obroč oblika zmanjšuje trenje do 40% zaradi manjše kontaktne površine. X-Obroč štiri točkovna zaplata nudi tudi boljše tesnenje kot običajna o-ring tesnila. Labaratorijski testi Quadra-X obroč verige so pokazali, da trajajo do 50% dlje kot standardne O-ring verige!
EK QUADRA-X

CRH PIN TREATMENT

EK CRH PIN
EK ekskluzivna obdelava CRH veznih zatičev zagotavlja izredno trden zunanji sloj in mehkejšo notranjost, da poveča trdnost in zmanjša obrabo verige. Krom Karbidna prevleka površine zatiča nudi izredno absorbcijo udarcev in šokov medtem ko zmanjša oksidacijo zaradi naravnih elementov.


BARVNE MOŽNOSTI

EK color chains
Poleg zlate, kromirane, metalno zlate in metalno srebrne, EK ponuja tudi serije verig v različnih, z posebnim prahom prevlečene, barvne verige. Prosim poglejte diagram uporabe za več informacij.

QX-OBROČ IN O-RING DISTANČNIKI

EK spacers
K vsaki O-ring in Quadra-X Ring verigi je priložen par distančnikov, ki preprečujejo okvare na tesnilnih obročih med instalacijo povezovalnega člena. Ti distančniki omogočajo pravilen razmak med zunanjimi zaplatami medtem ko kovičite povezovalni člen. To omogoča O-obročem in X-obročem da pravilno tesnijo in poskrbijo da tesnilo ni pod prekomernim pritiskom.


EK STANDARDNI IN OPCIJSKI POVEZOVALNI ČLENI

Nekatere EK verige v katalogu so na voljo z različnimi oblikami povezovalnih členov. Večinoma so vse enostavne za montažo, razen pri MLJ (Kovična oblika) členu potrebujete posebno orodje za kovičenje. Orodje je možno nabaviti pri EK-ju, če ga potrebujete. Če želite izvedeti kateri tip povezovalnega člena je standarden za vašo verigo oziroma kateri tipi členov so opcijski, prosim poglejte specifikacijski diagram za vsako verigo.

MLJ: Tip - kovica
MLJ je naš najbolj zanesljiv povezovalni člen, zelo pogosto uporabljen pri cestnih motornih kolesih. Za montažo je potrebno specialno orodje za kovičenje.

SKJ: Tip - sponka (prilagajanje na pol-pritisk)
SKJ je enostaven za montažo in zelo podoben standardnem SPJ členu. SKJ-eva preoblikovana povezovalna ploščica zahteva dodaten pritisk, da jo pritrdimo na povezovalne zatiče, vendar ponuja večjo zanesljivost in boljše prileganje. Na voljo so verige za motokros, off-road, ATV in “drag racing”. Montaža je enostavna, potrebujete samo standardne klešče.

SPJ: Tip – sponka (prileganje na zdrs)
Enostavna za montažo. Dobavljiva standardno z nekaterimi nezatesnjenimi lažjimi verigami. Montaža z standardnimi kleščami.

SLJ: Tip - vijačenje
SLJ je enostavna za montažo in zelo zanesljiva opcija. Patentiran mehanizem omogoča enostavno montažo z ključem in kleščami. Dobavljivo samo opcijsko za izbrane tesnjene verige


GLAVNI VIJAČENI ČLEN

EK screw type link
EK-jev glavni vijačeni člen ne potrebuje specialnega orodja za montažo. Edinstven patentiran člen nudi prileganje podobno kot pri kovičenju, z uporabo 8mm ključa in klešč.

EK screw type link
EK screw type link
ORODJE ZA REZANJE VERIGE IN KOVIČENJE

EK chain tool
EK orodje za verige je izdelano iz trdne, jeklene ojačane kovinske palice in je narejeno, da traja celo življenje. Narejeno je za odstranjevanje zatičev pri demontaži stare verige in pri montaži nove verige z priloženimi sponkami.


Asortiman

NEZATESNJENE VERIGE ZA SPLOŠNO UPORABO

TEŽKE VERIGE

EK nezatesnjene težke verige ponujajo drugo možnost za menjavo pri lastnikih motornih koles. Težka verzija naše nezatesnjene verige zagotavlja daljšo trajnost kot standardne nezatesnjene verzije.

Verzije: 415 SH, 420 H, 428 H, 520 H


SRO SERIJE

Kvalitetna O-Ring veriga po sprejemljivi ceni.

EK SRO
Serija SRO verig ponuja cenovno ugodne O-ring verige. ki kljub ugodni ceni ne ogrožajo kvalitete in obstojnosti. Značilnosti vključujejo gladke utore, visoko tehnološko toplotno obdelano jekleno zlitino in povsem enako kvaliteto in izdelavo, kot pri celotni liniji proizvodov EK.

Verzije: 428 SROZ, 520 SRO5, 520 SROZ, 525 SROZ, 530 SROZ, 630 SRO

SRX SERIJE

EK SRX
Vrhunske, vsestranske Quadra-X Ring verige

Serija SRX verig ponuja izredno vrednost za katerokoli cestno motorno kolo. Značilnosti SRX verig so gladki utori, zmanjšano trenje in Quadra X-Ring oblika, ki podaljša trajnost verige za 1 1/2 do 2 krat dlje od standardnih O-Ring verig.

Verzije: 520 SRX, 525 SRX, 530 SRX
EK color chains


Za vzhodno evropske države so dobavljive barve: modra, rdeča in zelena.


MVXZ SERIJE

Naše glavne Quadra-X Ring verige. Idealne kot zamenjava za OE.
EK MVXZ Quadra-X Ring verige so idealno nadomestilo verige za katerokoli cestno motorno kolo od 600 do 1000ccm. Značilnosti kot gladki utori v stranskih ploščicah, zatiči velikega premera in zmanjšanje trenja pri Quadra-X Rings verigah omogoča visoko zmogljivost in podaljšano obstojnost od 1 1/2 do 2 krat dlje kot v primerjavi z standardnimi O-Ring verigami.

Dobavljiva barva: zlata

Verzije: 520 MVXZ, 525 MVXZ, 530 MVXZ, (ZST)
EK MVXZ
Vsaka MVXZ veriga predstavlja EK Quadra-X Ring obliko. Ta inovativna tehnologija tesnenja se odraža v zmanjšanem trenju in daljši življenjski dobi verige. Labaratorijski testi kažejo da Quadra-X Ring veriga traja 1 1/2 do 2 krat dlje kot standardna O-Ring veriga.ZVX SERIJA

Ultimativna veriga za športna motorna kolesa.
EK ZVX
V primerjavi z vsemi ostalimi glavnimi verigami EK ZVX veriga z lahkoto preseže ostale znamke, predvsem z natezno močjo 4790kg ZVX predstavlja EK Quadra-X Ring obliko, ki povečuje obstojnost in zmanjšuje trenje za maksimalen izkoristek motorja. Če ste lastnik Hayabuse, ZX-14 ali katerega od novih 180 konjskega motornega kolesa, potem je 530ZVX veriga, ki jo potrebujete.

Dobavljiva barva: zlata.
520SRXL je tanjša verzija 520SRX verige, izdelane za manjša in srednje velika motorna kolesa.

Verzije: 530 ZVX, 532 ZVX


ZZZ SERIJE

Tehnološki vrh izdelave verig.
EK ZZZ
• Ultra močna: ZZZ veriga predstavlja revolucionarno novo stransko ploščico, ki bolj učinkovito prenaša obremenitev na stranskih ploščicah. Ta inovativna oblika omogoča 530ZZZ verigi neverjetno natezno moč 5035kg, brez povečanja teže (2,2kg na 100 členov).

• Lahka: Luknje v stranskih ploščicah zmanjšajo celotno težo verige za 3%, brez da je ogrožena natezna moč. Te luknje tudi podaljšajo obdobje servisiranja s tem ko odvajajo toploto in zmanjšujejo nabiranje blata in umazanije.

• Neraztezna: EK patentirana Neraztezna tehnologija (ZST) skoraj povsem izloči začetno raztezanje verige. Nastavljanje verige ni potrebno v prvih 1000km uporabe.
EK ZZZ

Tekmovalne verige

NAJBOLJŠE MOTOKROS VERIGE ZA NAJHITREJŠE SVETOVNE TEKMOVALCE

Ko se pogovarjamo o zmagah na tekmah nihče ne more oporekati uspeha tovarniške Honda dirkalne ekipe. Vsak voznik tovarniške ekipe v 125 in 250 kubičnem razredu s ponosom uporablja enako EK verigo, ki jo lahko dobite pri vašem lokalnem trgovcu. Vse EK verige za motokros vključujejo našo CHR obdelavo povezovalnih zatičev, ki zagotavlja izredno trdno zunanjo plast in mehkejšo notranjost verige, da poveča moč in zmanjša obrabo verige.

Verzije: 420SH, 428SHDR, 520MRD6
EK SH, SHDR, MRD

ŠPORTNE VERIGE IN VERIGE ZA REKREATIVNO VOŽNJO Z ATV-ji

Današnji visoko zmogljivi tekmovalni in rekreativni ATV-ji zahtevajo verigo, ki je sposobna opraviti njeno nalogo. EK nudi celotno linijo O-Ring in Quadra-X Ring verig, ki vam zagotavljajo popolno izbiro verige za vaše potrebe. SRO5 in SROZ so O-Ring verige; SRX in MVXZ verige so Quadra-X Ring tesnjene verige. Vse te verige vsebujejo gladke utore v stranskih ploščicah za zmanjšanje teže in povečanje zmogljivosti.

Verzija: 520SRO5, 520SRY

SUPERMOTO – DIRKANJE PO ULICAH IN BLATU ZAHTEVA KVALITETNO VERIGO

EK ponuja vrhunsko linijo verig, ki so idealne za Supermoto tekmovanja, v netesnjeni ali tesnjeni izvedbi. 520 MRD6 in MRDL6 so netesnjene verige, ki predstavljajo EK CRH obdelane zatiče. 520RXO, RXO/SM, MVXZ, SRXL in SRO5 nudijo kombinacijo O-Ring ali Quadra-X Ring tesnjenih verig, med katerimi lahko izbirate gleda na vaše posebne zahteve.

Verzije: 520MRD6, 520RXO, 520RXO/SM
EK MRD, RXO, SM

DUAL SPORT VERIGE, IDEALNE ZA EKSTREMNE POGOJE VOŽNJE

Resna dual sport vožnja zahteva verigo, ki lahko prenese ekstremne zahteve in menjavo podlage – iz terena na cesto. Te EK verige predstavljajo gladke stranske luknje, ki zmanjšajo težo verige, pripomorejo k samo-čiščenju in odvajanju toplote. Glavne linije teh EK verig so MVXZ, SRXL in SRX serije Quadra-X Ring verig. Idealna izbira za kvalitetno O-Ring verigo so EK SRO, SROZ aliSRO5.

Verzije: 420SRO, 428SROZ, 520SRO5, 520SROZ, 520SRXL, 520SRX, 520MVXZ, 525SROZ, 525SRX, 525MVXZ

Dobavljive barve: zlata.
520SRXL je tanjša verzija 520SRX verige, narejena posebno za manjša in srednja motorna kolesa.

NESPORNO VODILNI V “DRAG RACING” TEHNOLOGIJI

Dejstvo je, da je Larry Mcbride leta 2000 presegel 386km/h (v 6 sekundah) in pri tem uporabljal EK “drag racing” verigo. Ta neverjeten svetovni rekord je bil postavljen v prvem poskusu in od tedaj je EK Poznan kot “legenda drag racing verig”. V “drag racing” okolju je EK edina zanesljiva izbira za resne dirkače, ki imajo željo podreti rekord v kateremkoli razredu, vključujoč AHDRA šampiona Phila Schmidta, Dalesa Raudenbusha in Mike Rominea.

Verzije: 630SHB, 630SHB/Z
EK SHB

RXO SERIJA – OPREMLJENA Z ZST TEHNOLOGIJO-PROFESIONALNE TEKMOVALNE VERIGES

EK RXO
Kadar drugo mesto ni opcija, izberite RXO serijo verig. RXO ,tekmovalno dokazana oblika, je izdelek z nešteto urami testiranja in uporabo v MotoGP Road tekmovanju. RXOSM in RXOGP predstavljajo neverjetno ozko, 18.90mm široko verigo (najožja izmed vseh 520 verig) brez žrtvovanja moči ali zanesljivosti. Vse RXO serije so že standardno izdelane z ZST tehnologijo, razen 520RXO/SM verige, kjer je ZST na razpolago opcijsko.

Verzije: 520RXO, 520RXO/SM
EK RXO

NETESNJENE “ŠPRINTARSKE” VERIGE

Ker te verige ne vsebujejo tesnilnih obročev, boste pridobili zmanjšano trenje in povečano zmogljivost. Zato so idealne za “šprinterske” dirkače.

Verzija: 415SHDR

SPECIALNA PRIMARNA VERIGA ZA SPEEDWAY

Verzija: 428 RX


Za več informacij kliknite na:

 

NERAZTEZNA TEHNOLOGIJA - ZERO STRETCH TECHNOLOGY

Iskanje glede na motor

Katalog izdelkov

Naročila zaključujemo

Pošta Slovenije: 10 ur 19 minut

E-trgovina v številkah

  • 71242 različnih izdelkov
  • 454140 izdelkov na zalogi
  • 2013 modelov med 48 znamkami
  • 19345 zadovoljnih kupcev

WE WILL PROSECUTE ALL INTERNET THEFT OF OUR COPYRIGHTED MATERIAL. DO NOT COPY OUR CONTENT.

All Balls RacingMIVVEKHIFLOFILTROLUCASPIPERCROSSMOTION STUFFUFOEASTON EXPCYCRAJTGOLDFRENNGWRPVenhillAOKINGKBel-RayJMTCARBONE LORRAINEK-TECHATHENA